RÖSTITUD ROMANESCO LILLKAPSAS RETSEPT

Updated: Apr 28

VAJA LÄHEB

1 romanesco lillkapsas (nii umbes kilone)

1 spl oliiviõli

0,5 tl soola

1 spl sidrunimahla

Maitse järgi tšillihelbeid (ma pudistasin kaks kuivatatud tšillikauna)



KUIDAS TEHA?

Eelkuumuta ahi 220 kraadini ning kata ahjuplaat küpsetuspaberiga.

Tükelda kapsas õisikuteks ning sega ahjuplaadil läbi õli ja soolaga.

Rösti ahjus umbes 20 minutit, kuni kapsas on sutsu pruun ja krõmpsult pehme.

Ahjust välja võttes pigista peale sidrunimahl ning maitse järgi (minu puhul ohtralt) tšillihelbeid.

Serveeri kas kohe või võta jahtunult tööle lõunaks kaasa.


BUON APPETITO!

Italian Taste in Estonia


E-POOD

23 views
Arhiiv