SPAGHETTI ALLA CARBONARA


Kallid sõbrad siin on Pasta alla Carbonara algne kviitung:
Koostisosa:
14 oz (400g) spagetid või fettuccine
4 untsi (115 g) guanciale, kuubikuteks lõigatud
3 suurt muna
1 tass (100g) riivitud Pecorino Romano juustu
1/2 tassi (50g) riivitud Parmesani juustu
Värskelt jahvatatud must pipar
Sool (valikuline, kuna guanciale ja juustud on juba soolased)
Oliiviõli (toiduvalmistamiseks)
Juhised:
Pange suur pott soolatud vett keemiseni. Lisage pasta ja keetke vastavalt pakendi juhistele kuni al dente. Nõruta pasta, reserveerides osa pastaveest, ja pane kõrvale.
Lisage keskmisel kuumusel kuumutatud suures pannil kuubikuteks lõigatud guanciale ja keetke kuni krõbe ja kuldpruun. Eemaldage tulelt ja pange kõrvale.
Vahusta kausis munad, Pecorino Romano ja Parmesani juust, kuni Need on hästi segunenud.
Lisage nõrutatud pasta koos keedetud guanciale ' iga pannile ja visake, et pasta oleks sulatatud rasvaga kaetud.
Eemaldage pann tulelt ja valage intensiivselt segades kiiresti muna ja juustu segu pastale. Pasta kuumus küpsetab munad ja loob kreemja kastme.
Maitsesta värskelt jahvatatud musta pipraga ja vajadusel lisa soola (pidage meeles, et guanciale/ ja juustud on juba soolased, seega olge täiendava soolaga ettevaatlik).
Kui kaste on liiga paks, lisage soovitud konsistentsi saavutamiseks tilk reserveeritud pastavett.
Serveeri kohe, kaunistatud täiendava riivjuustu, musta pipraga.
Nautige oma maitsvat Carbonara pastat!
BUON APPETITO!
Italian Taste in Estonia
Comments